Cosul Tau
Niciun produs
 
 
Producători
 
Taguri
ERRO - FLASH ou JAVASCRIPT DESABILITADO!
 

 

Filtre ceramice

FILTRE CERAMICE PENTRU  APA CU PRECIZIE 0,1 microni

Tehnologiile nou aparute in domeniul filtrarii apei au dus la producerea unor noi tipuri de sisteme de filtrare utilizand ceramica.

Va prezentam in continuare cateva tipuri de filtre ceramice create dupa cea mai noua tehnologie, oferind astfel posibilitatea filtrarii apei atat acasa cat si in deplasarile dumneavoastra ( drumetii, camping, pescuit, etc)

TEHNOLOGIE

Prin sinterizarea materialelor ceramice se pot obtine materiale si medii de filtrare ale apei foarte eficiente. Ceramica este un material inert fata de apa dar un foarte bun si precis mediu de filtrare. Tehnologia de fabricatie este patentata in China si a obtinut avizele tuturor autoritatilor care se ocupa de reglementari in domeniu.

Cartusele bi-ceramice sunt constituite dintr-un invelis ceramic cu doua porozitati ( mai mare la exterior si mai mica spre interior ) Carcasa astfel obtinuta este umpluta cu doua medii de filtrare. Dupa ce apa a trecut prin porii cu diametre de 0,1 microni este pusa in contact cu mediul de filtrare Nano KDF si GAC.

DE RETINUT FAPTUL CA FILTRAREA ARE PRECIZIA DE 0,1 microni, CEA MAI MICA DIMENSIUNE INTALNITA PE PIATA LA ORA ACTUALA. MAJORITATEA FILTRELOR CERAMICE AU PRECIZIA DE 0,2 MICRONI SAU MAI MARE !!!!

Sortare după:
Carcasa filtru 10" translucida
Carcasa filtru 10" translucida
AF cP
44,00Lei inc.TVA
Filtru apa trei stadii, montat pe robinet
Filtru apa trei stadii, montat pe robinet
AF Frc
108,00Lei inc.TVA
Filtru dus patru stadii de filtrare
Filtru dus patru stadii de filtrare
AF FD
101,00Lei inc.TVA
Manometru pentru filtru apa
Manometru pentru filtru apa
AF M1
45,00Lei inc.TVA

ANPC
Magazin bazat pe OpenCart
Magazinul Aqua Felix © 2022