Cosul Tau
Niciun produs
 
 
Producători
 
Taguri
ERRO - FLASH ou JAVASCRIPT DESABILITADO!
 

 

Detoxifiere prin electroliza

Detoxifierea este una din functiunile organismului nostru pe care o utilizam in fiecare moment.

Eliminarea deseurilor si a toxinelor se realizeaza prin rinichi, ficat, colon, ganglioni limfatici, plamani si glande.  Toxinele sunt prezente si ne inconjoara tot timpul, indiferent unde ne aflam.

Tutunul, alcoolul, aditivii alimentari, hormonii sintetici, medicamentele, anestezicele, pesticidele, metalele grele ne insotesc in viata de zi cu zi, napadindu-ne organismul.

Pentru ca organismul nostru sa functioneze  la parametrii optimi, este necesar sa eliminam cat mai mult din aceste toxine. Atunci cand efectul lor asupra corpului nostru creste, apar efectele secundare ca letargia, oboseala cronica, dureri de cap, migrene, scaderea imunitatii prin aparitia racelilor repetate si a gripei. Problemele de respiratie se acutizeaza, sinusurile sunt mereu infundate, transpiratia miroase foarte urat si lista poate continua. Cel mai vizibil simptom este scaderea imunitatii organismului.

Este clar in acest moment ca ritmul detoxifierii naturale a scazut, ca a crescut ingrijorator cantitatea de toxine din organism.

Este timpul sa ajutam corpul nostru, sa-l stimulam sa elimine ceea ce-I face rau.

In acest scop cercetarile au dovedit ca prin mijloace fizice se poate realiza un drenaj mai bun al toxinelor si o stimulare a organelor ce participa la procesul de detoxifiere.

Metoda este relativ simpla si are la baza cateva principii ale fizicii.

Corpul nostru este foarte complex in alcatuire insa privit din punct de vedere simplist este o aglomerare de celule si tesuturi avand incarcatura electrica pozitiva sau negativa. In mod ideal ar trebui sa existe un echilibru perfect si continuu intre aceste sarcini electrice.

            In realitate nu se intampla deloc asa.  Prin ingerarea de toxine ( voluntara sau nu )  echilibrul  devine instabil.  Acest lucru duce si la incetinirea functiilor de detoxifiere si, implicit, la cresterea alarmanta a toxinelor din organism aflate sub forma de radicali liberi, peste tot in corp.

Radicalii liberi sunt molecule inalt reactive cu un electron impar (sau "liber") pe orbitalul extern, conditie de dezechilibru care transforma aceste molecule fragmentate in agenti foarte instabili si periculosi din puncte de vedere biochimic.

Compusii chimici complecsi, cum sunt cei din structura fiintei umane, dobandesc stabilitatea prin paritatea electronilor moleculelor. Atunci cand o molecula pierde un electron, ea devine dezechilibrata din punct de vedere electrochimic, instabila biochimic si extrem reactiva, cautand sa-si recapete stabilitatea prin sustragerea violenta a unui electron de la alta molecula.

Experienta a dovedit ca, in lupta cu radicalii liberi, baile cu apa ionizata sunt benefice.

Procedura baii electrolitice cu ioni este un proces simplu si sigur. Prin simpla inmuiere a picioarelor intr-o baie de apa bogata in ioni pozitivi si negativi a caror emisie este controlata de un microcomputer se poate obtine o vizibila tonifiere a organismului. Aceasta se realizeaza  prin schimbul de fluxuri ionice intre organism si apa.

Medicina traditionala asiatica a stabilit ca talpile picioarelor sunt o adevarata “ harta “ a intregului nostru organism. Este  dovedit ca prin acupunctura si acupresura  asupra anumitor puncte de pe talpa se poate stimula functionarea anumitor organe.

Stimulii electrici pot realiza acelasi lucru.  Se realizeaza o armonizare, o sincronizare a fluxurilor naturale ionice din corp.

Nu ne propunem sa va prezentam un panaceu, cu atat mai putin o solutie finala pentru bolile de care suferiti. Acest aparat nu este un miracol care sa va trateze si vindece definitiv bolile de care suferiti.

Practica a dovedit insa ca utilizarea acestui sistem, conform cu prevederile din manualul de utilizare are efecte benefice asupra organismului uman.

Suferinzii de  dureri articulare, artrita, reumatism cronic au simtit ameliorari semnificative ale starii generale in urma utilizarii bailor ionice.

Relaxarea musculara,  disparitia durarilor de cap, un somn mai usor, un tonus mai bun, sunt efecte sigure si dovedite.

Este indicata combinarea baii electrolitice cu utilizarea  centurii  cu carbune de bambus care emite raze infrarosii, ioni negativi  şi unde electromagnetice, incalzind  corpul dumneavoastra, relaxand musculatura, reducand surplusul de grasime prin transpiratie, tonifiind organismul  si diminuand durerea si inflamatia.

Rezultatul - cresterea activitatii celulelor si a circulatiei sanguine, mentinerea starii de nutritie a corpului, reglarea metabolismului, inhibarea aparitiei  celulelor incarcate negativ,  oprirea  evolutiei  lor, activarea functii lor imunologice, prevenirea  imbolnavirii.ANPC
Magazin bazat pe OpenCart
Magazinul Aqua Felix © 2022