Cosul Tau
Niciun produs
 
 
Producători
 
Taguri
ERRO - FLASH ou JAVASCRIPT DESABILITADO!
 

 

Date generale despe Ozon

 

Ozonul in forma gazoasa poate izola intre moleculele sale toata gama de microorganisme anaerobe si aerobe, cum sunt bacteriile, virusii, fungii.

Tipuri de tratamente cu Ozon

Ozonificarea sangelui ( autohemotransfuzia ) – O cantitate de sange este extrasa din organism, este incarcata cu Ozon si este reintrodusa in sistemul circulator sangvin. In acest fel sunt tratate toate infectiile ce sunt active in acel moment, prin distrugerea agentilor care le genereaza.

Terapia cosmetica cu Ozon – Pornind de la ideea ca la originea oricarei afectiuni cutanate se afla insuficienta oxigenare la nivel celular, tratamentul bazat pe un amestec de oxigen si ozon actioneaza din interior, reducand inflamatiile, combatand  herpesul, acneea, eczemele ori celulita.

Oxigeno-ozono-terapia - actioneaza ca o metoda naturista de vindecare ce uzeaza de proprietatile celor doua gaze. Se neutralizeaza astfel toxinele acumulate de-a lungul timpului in organismul nostru, se reduc inflamatiile, se rebalanseaza echilibrul pH-ului, se imbunatateste fluxul sangvin.

Leziunile celulare ce stau la baza multor afectiuni, dar şi la baza  procesului de imbatranire, sunt produse mai ales de moleculele reactive de oxigen sau de radicalii liberi ai acestuia. Oxigenul este absolut necesar celulelor corpului, dar poate fi si  nociv daca sistemul antioxidant nu functioneaza eficient. S-a demonstrat ca  in organism  Ozonul este un puternic antioxidant.

Beneficiile certe ale terapiei cu Ozon

-stimularea producerii de neutrofile (celule ale sistemului imunitar);

-cresterea nivelului de interferon;

- cresterea nivelului interleukinelor (substante implicate in imunitate);

-cresterea elasticitatii globulelor rosii;

-oxigenara  mai buna a tesuturilor;

- reducerea durerii si a inflamatiilor;

- accelerarea eliminarii toxinelor;

- combaterea infectiilor virale, bacteriene, fungice;

Ozonoterapia stimuleaza sistemul imunitar . Beneficiile acesteia se adreseaza mai multor afectiuni ale organismului.

 In ceea ce priveste aplicabilitatea acestui tratament, la ora actuala, este folosit atat în dermatologie cat si in medicina interna, pentru hepatita, boala Crohn, cefalee, depresie, boli neurovasculare ori in reumatologie şi ortopedie, pentru reumatism articular, hernie de disc, lombosciatica şi gonartroza.

De asemenea, ozonul a dovedit a avea efecte tamaduitoare si in  angiologie, pentru insuficienta venoasa, ulcer diabetic, ulcer postflebitic, sau oncologie, prin efectul de limitare a diseminarii tumorale.

Terapia cu ozon s-a dezvoltat intai  în mai multe tari din vestul Europei, în urma cu aproximativ 20 de ani, iar practicile sunt recunoscute de ministerele sanatatii din tarile respective.

Recent, terapia cu ozon a fost aprobata şi in Bulgaria, Romania, Germania, Cehia, Franta, Italia, Israel, şi Rusia. Acest lucru a fost determinat şi de faptul ca, in ultima perioada, lupta impotriva imbatranirii premature a cunoscut o deosebita amploare, iar medicii de diverse specialitati incep sa fie din ce in ce mai interesati de combaterea efectelor acesteia.

Recent s-a demonstrat de către specialiștii in domeniu  ca terapia cu ozon da rezultate bune şi în cazul persoanelor supraponderale care doresc sa slăbească.


ANPC
Magazin bazat pe OpenCart
Magazinul Aqua Felix © 2023