Cosul Tau
Niciun produs
 
 
Producători
 
Taguri
ERRO - FLASH ou JAVASCRIPT DESABILITADO!
 

 

Conditii si termeni de utilizare

Utilizarea online (vizitarea sau cumpararea produselor) a acestui site, implica citirea si acceptarea in TOTALITATE a urmatoarelor:

CONDITII SI TERMENI DE UTILIZARE

Daca nu acceptati cele descries mai jos, va rugam sa NU UTILIZATI acest site. 

Magazinul online www.apafiltrata.com (  cu numele distinctiv AquaFelix ) are sediul fizic in Calarasi, Str. Bucuresti Nr. 273, Jud. Calarasi.

Ne asumam dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara notificari in prealabil.

Imaginile produselor de pe magazin sunt cu titlu de prezentare. Acestea pot diferi cateodata fata de produsul ce-l prezinta, in functie de furnizorii cu care lucram.

 Totodata ne rezervam dreptul ca in cazul anumitor comenzi sa cerem plata integrala sau partiala in avans.

Serviciul nostru include comunicari cu caracter administrativ si comercial care va vor fi trimise in momentul in care decideti sa va inregistrati ca utilizator.

Sunteti de acord si acceptati ca, fara nici o notificare prealabila, putem sterge sau adauga orice informatie pe site, intrerupe orice activitate pe site sau putem arhiva din continutul sitelui, iar in cazul in care se fac referiri la alte site-uri nu garantam si/sau confirmam sub nici o forma tipul de informatie pe care il veti gasi pe aceste site-uri.  De asemenea ne rezervam dreptul de a utiliza in relatiile comerciale intermediari care pot furniza produsele noastre in nume propriu. Ramane la aprecierea dumneavoastra daca vizitati sau nu aceste site-uri sau luati sau nu in considerare informatia gasita acolo.

Obligatiile dumneavoastra de inregistrare

 In utilizarea serviciului, dumneavoastra sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, asa cum sunt acestea specificate in sectiunea de inregistrare ca utilizator si sunteti de acord sa furnizati aceste informatii corect si complet.

 In situatia in care consideram, ca aceasta obligatie nu este respectata de catre dumneavoastra, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului fara nici o notificare prealabila.

Comanda de la magazinul online AquaFelix

 Puteti face o comanda la noi prin  formularul nostru de check-out, telefonic sau prin email la adresa : apafiltrata.com@gmail.com. Dupa comanda, veti primi o factura proforma in care veti avea detaliate produsele comandate, cheltuielile legate de transport si datele personale. Daca observati o eroare in comanda dumneavoastra va trebui sa ne contactati imediat. Daca aceasta nu se intampla, intelegem ca acceptati detaliile comenzii (preturi, produse, date si cheltuieli de livrare sau facturare, etc) asa cum sunt ele scrise. 

 Acceptarea unei comenzi din partea noastra are loc in momentul in care printr-un e-mail sunteti anuntat ca firma de curierat a preluat coletul.

Garantii

Fiecare produs beneficiaza de garantia producatorului. Perioada de garantie de 12 luni decurge di momentul in care ati receptionat coletul cu produsul respectiv. In aceasta perioada produsul va fi inlocuit daca se constata defectiuni de fabricatie sau va fi remediata orice defectiune constand in nefunctionarea corespunzatoare a produsului. Garantia se acorda si se aplica in conditiile legii.

Refuzarea unei comenzi

 La refuzarea unei comenzi veti fi instiintat prin email de motivul refuzului.

 Vom putea refuza o comanda daca:

 - nu avem pe stoc produsul comandat

 - plata dumneavoastra nu a fost finalizata in cazul platii cu cardul sau transfer bancar.

 - a fost o eroare legata de pretul sau descrierea produsului

 - nu sunteti eligibil pentru a face o comanda (nu aveti varsta legala, ati facut in trecut comenzi pe care nu le-ati ridicat, etc...)

Conditii de returnare

 Ne dorim sa fiti pe deplin multumit atunci cand cumparati online produsele noastre. Daca nu sunteti multumit, le puteti returna si noi va vom inapoia contravaloarea comenzii dumneavoastra. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 15 zile de la primirea produsului. 

Clientii magazinului AquaFelix,  pot returna produsele cumparate, in ambalajul original fara urme de utilizare, fara ca asupra produsului sa se fi intervenit in orice fel, in termen de 15 zile de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Aqua Felix  va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului.

 Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.

Returnarea produselor se face obligatoriu DUPA CE NE-ATI NOTIFICAT IN SCRIS, pe mail sau folosind functia creata special in  site. Ne rezervam dreptul sa nu acceptam primirea coletelor retur fara notificare scrisa prealabila.

Nu pot face obiectul politicii de returnare acele produse care necesita desigilare pentru a putea fi utilizate:

cartusele filtrante, membrana de osmoza inversa, membrana ultrafiltrare, carusele inline de orice tip, filtrul intern al ionizatorului, electrozii acestuia, electrodul bobina de la foot spa, electrozii T.E.N.S. de la aparatele foot spa, filtrul de la cana de alcalinizare, etc.

De asemenea ne rezervam dreptul de a refuza returnarea in cazul in care folia de protectie este indepartata de pa suprafetele ( dispaly, key pad ) pe care a fost fixata de catre producator.

"Clienti" sau "consumatori" sunt DOAR PERSOANELE FIZICE. Clientii cu personalitate juridica nu au dreptul sa denunte unilateral contractul, legislatia in domeniu referindu-se doar la persoanele fizice.

Produsul comandat vine insotit de o Factura Proforma in care este evidentiat pretul acestuia. Dupa expirarea perioadei legale de returnare, daca nu ati primit factura Fiscala, va rugam insistent sa o solicitati si va va fi expediata prin Posta Romana la adresa din comanda.

Securitatea Datelor Personale

 Datele  dumneavoastra personale, vor fi folosite numai în scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, eventualele promotii, buletinele informative periodice etc.

 Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor nostri.

Inregistrarea ca membru, parola si comportamentul ca membru

 Prin inregistrarea ca membru veti fi solicitat sa va alegeti un nume de utilizator (adresa de e-mail) si o parola. Sunteti responsabil(a) de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfasurata sub numele dumneavoastra de utilizator fiind integral in responsabilitatea dumneavoastra.

 Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator.

 Sunteti pe deplin in cunostinta de cauza ca orice informatie, date, text, fotografii, grafica etc continute in acest site sunt responsabilitatea acelei persoane/entitati de la care provine. In aceste conditii nu putem sub nici o forma, direct sau indirect, fi facuti responsabili pentru continutul site-ului incluzand, dar nelimitandu-se la, informatii trunchiate, incomplete sau gresite sau pentru orice consecinte ale utilizarii acestora.

Publicitate si legaturi cu alte site-uri

 Sunteti de acord cu urmatoarele : operatorii, administratorii si/sau proprietarii site-ului nu sunt sub nici o forma responsabili pentru relatiile sau consecintele acestora rezultand din, dar nelimitandu-se la, achizitii, participari la concursuri, promotii, promovari, sau oricare alt tip de relatie/legatura/tranzactie/colaborare/etc. care pot aparea intre dumneavoastra si oricare dintre cei care isi fac promovare directa sau indirecta prin intermediul nostru.

 Operatorii, administratorii si/sau proprietarii acestuia nu pot fi facuti nici material nici sub alta forma, direct sau indirect, responsabili pentru cele mai sus mentionate.

Copyright

 Intregul continut al site-ului - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica Web, scripturi, programe, logo-uri, baze de date - este proprietatea  Aqua Felix si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul noastru a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

 Dumneavoastra, ca utilizator sunteti pe deplin acord cu cele de mai sus.

Promotii si concursuri

 Noi ne stabilim singuri regulamentele promotiilor si ale concursurilor pe care le organizam. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu. De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil.

 Nu garantam disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o putem intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.

Produsele comercializate sunt  sisteme de filtrare a apei potabile, sisteme de filtrare si purificare apa si aer, sisteme de detoxifiere prin electroliza directa – ion detox foot spa, accesorii, componente, consumabile si aparate de masurare a calitatii apei.

 AquaFelix  este un magazin online  ce comercializeaza categoriile de produse enumerate mai sus.. Produsele comercializate sunt destinate uzului casnic sau personal. Clientii cu personalitate juridica sau fizica care vor cumpara produsele comercializate de noi , inteleg sa le utilizeze in scopul pentru care acestea au fost comercializate. Aqua Felix  nu este responsabila de erorile de masurare, indicare, afisare, etc ale produselor comercializate sau de prejudiciile financiare produse de aceste erori. PRODUSELE COMERCIALIZATE SUNT  DESTINATE UZULUI CASNIC SAU PERSONAL! Pentru alte moduri de intrebuintare, vom avea grije sa specificam aceasta in pagina produsului respectiv.

Limitare de responsabilitate

 Companiile, produsele sau serviciile mentionate in articolele publicate sunt marci inregistrate ale companiilor respective. Utilizarea oricarui nume de marca inregistrata este realizata doar in scopul analizei si nu constituie reclama pentru compania respectiva.

Nu vom fi responsabili in fata nici unei persoane sau companii care foloseste sau se bazeaza pe informatii sau opinii neconforme continute de acest site.

 De asemenea, nu vom fi raspunzatori pentru: orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentate pe site, orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel pierderi.

Informatiile  continute in site pot fi reproduse prin tiparire numai pentru uz personal.

 Informatiile nu pot fi reproduse, distribuite sau transmise altei persoane sau incorporate in orice fel intr-un alt document sau material fara permisiunea prealabila scrisa a autorilor lor.

Dispute si Conflicte

 Orice tentativa de acces neautorizat la site si orice încercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut între Aqua Felix si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti din jurisdictia in care se afla magazinul online.

ACCEPTATI SI INTELEGETI IN MOD EXPRES CA:

NU OFERIM NICI UN FEL DE GARANTIE, DIRECTA SAU INDIRECTA CA:

-SERVICIUL VA FI POTRIVIT CERINTELOR DUMNEAVOASTRA;

-SERVICIUL VA FI NEINTRERUPT, SIGUR SI FARA ERORI DE ORICE FEL;

-CALITATEA INFORMATIILOR, DATELOR, IMAGINILOR, PRODUSELOR OBTINUTE CONTRA COST SAU GRATIS PRIN INTERMEDIUL SERVICIULUI VA CORESPUNDE CERINTELOR SI ASTEPTARILOR DUMNEAVOASTRA;

-SERVICIUL POATE FI INTRERUPT DE CATRE PROPRIETARI SAU ADMINISTRATORI IN ORICE MOMENT FARA NICI O NOTIFICARE PREALABILA SI FARA NICI UN FEL DE PRETENTIE DE ORICE FEL DIN PARTEA DUMNEAVOASTRA;

-PRIN INTERMEDIUL SERVICIULUI NU SE OFERA NICI UN FEL DE GARANTIE SAU CERTITUDINE ALTELE DECAT CELE IN MOD EXPRES SPECIFICATE IN ACESTI TERMENI DE OFERIRE A SERVICULUI;

-SUNTETI DIRECT SI DEPLIN RESPONSABIL PENTRU ORICE ACTIVITATE SI/SAU CONTINUTUL ORICAREI DATE, INFORMATII, IMAGINI, TEXT, INREGISTRARI AUDIO SAU VIDEO SAU A ORICAREI ALTE CONTRIBUTII PE CARE O FACETI SI/SAU O FACETI DISPONIBILA SI/SAU O TRANSMITETI. 

AquaFelix


ANPC
Magazin bazat pe OpenCart
Magazinul Aqua Felix © 2023